Skip to content

rare good luck! What happiness!..

Category: Classic Rock

Идеме До Крај

Reader Comments

  1. дека идеме до крај на патот е непознат терен, би ми била верна мене како што сум јас на ова верен? дали си спремен да ми бидеш пријател?
  2. Д.Н.О. – Идеме до крај Д’Далтонс- ви Диме Поповски- Девојко љубов ми вети ти Драган Мијалковски – Кажи нешто драга Зијан – Пушти коси Инола Х .
  3. По синоќешната прва џез фестивалска вечер на „Крај Вардарот џез“, вечерва во паркот зад МКЦ во 20 часот почнува и вториот дел од фестивалот на кој ќе настапува македонскиот џез хармоникаш Јордан Костов со неговиот.
  4. Mar 17,  · сега идеме до крај, не нема враќање, сфаќаме дека од тука нема бегање, сите остануваме тука да живееме.
  5. Пред да откриеме кои се топ 5 местенца за урбана пауза при качувањето до средно Водно, би сакале да ви ги откриеме нашите омилени 4 предмети за качување на планина. На прво место секако би бил нашиот Champion блузон.
  6. Истото е во однос на мене нема тајни. Колку и да е болна вистината отворени карти до крај па после ке бараме решение ако ни чини ке идеме понатаму ако не чао секој на своја страна.
  7. Не би знаел колку далеку тоа може да нѐ однесе, но сите мора да бидат свесни дека сме тука, дека сме подготвени и дека сакаме да одиме до крај“, вели Самир Хандановиќ, голманот на .
  8. WhatsApp Messenger: Повеќе од 2 милијарди луѓе во преку држави го користат WhatsApp за да бидат во контакт со пријателите и фамилијата, во секое време и секаде. WhatsApp е бесплатен и овозможува едноставна, безбедна и сигурна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *